Kategóriák

Munkaruha

Hirdetések

figyelem, visszaélés


1. Autósiskola, motoros...
    Rövid leírás: Kőbányán keres autóiskolát? Esetleg motoros iskolát, hogy nyárra már motorozhasson? Nagy tapasztalattal várjuk a 10. kerületben a jogosítványra vágyókat!
2. B kategóriás...
    Rövid leírás: B kategóriás jogosítványt szerezne Kőbányán? Vagy továbbképezné magát a kamionos jogosítványig? A 10. kerületben várjuk központunkban, képzett oktatókkal!
3. Olcsó gumi, akciós gumi...
    Rövid leírás: Kőbányán defektet kapott és jól jönne egy olcsó gumi? Folyamatos utánpótlás akciós gumikból a 10. kerületiek részére szervizünkben!
4. Zeneovi Kőbánya,...
    Rövid leírás: Magánóvodánk, mely családi napköziként is működik a 10. kerülethez közel található. Nagy szeretettel várjuk a bölcsiseket és az ovisokat is.
5. Felnőtt háziorvos...
    Rövid leírás: Kőbányáról is várom foglalkozás-egészségügyi szakrendelésemen a X. kerületi munkáltatókat, munkavállalókat. Felnőtt háziorvosként is tevékenykedem rendelésemen.

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Clark targonca...
Rövid leírás: A X. kerületből is várjuk leendő partnereinket, akik Clark targonca márkakereskedést keresnek a megbízható munkavégzéshez. Targonca javítással is foglalkozunk Kőbányán!
SNI iskola Kőbánya
Rövid leírás: SNI iskolánk a 10. kerületben várja kis tanulóit, ha speciális fejlesztésre szorulnak, s személyre szabott pedagógiai program szükséges fejlődésükhöz!
Terhesgondozás Kőbánya,...
Rövid leírás: Meddőségkezeléssel várom a X. kerületi párokat rendelésemen, jelentős sikerekkel e téren. Amennyiben a várandósság bekövetkezik, terhesgondozást is végzek a kőbányai kismamák részére!
Holisztikus kozmetika...
Rövid leírás: Kőbányáról is várjuk különleges holisztikus kozmetikai kezelésekkel, hatékony és formabontó alakformálással, hogy megújultan térjen haza a X. kerületbe!
Implantáció Kőbánya,...
Rövid leírás: Fogászati rendelőnkben várjuk pácienseinket, akiknek esztétikus fogpótlásra vagy fogimplantátumra van szükségük. Várjuk szeretettel a 10. kerületi lakosságot.