Kategóriák

Munkaruha

Hirdetések

figyelem, visszaélés


1. Videó megfigyelő...
    Rövid leírás: A X. kerületi otthonába, vállalkozásába szereltetne kamerarendszert? A videó megfigyelő rendszerek csupán jelenlétükkel is elriasztják a kéretlen vendégeket!
2. Családi napközi...
    Rövid leírás: Kőbányán keres olyan családi napközit, ahol angol és zenés foglalkozásokkal várják a gyermekeket? X. kerületi magánbölcsődénk szakképzett pedagógusokkal várja gyermekét!
3. Edzőterem Kőbánya,...
    Rövid leírás: Kőbányán várjuk modern fitness teremben a mozgásra vágyókat! Személyre szabott edzést biztosítunk az edzőteremben, és még számos más sportolással is várjuk a 10. kerületben!
4. Társasági jog Kőbánya,...
    Rövid leírás: Ingatlanjoggal kapcsolatos kérdése van? Kőbányán keres segítséget? Cégek részére társasági jogi képviselettel is foglalkozom a X. kerületben!
5. Gyermek lovasiskola...
    Rövid leírás: Kőbányán várja a családot gyermek lovasiskolánk! Gyógypedagógusaink fejlesztő lovaglást is kínálnak a problémával küzdő X. kerületi kicsik részére!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Autóalkatrész Kőbánya,...
Rövid leírás: Cégünk telephelye a X. kerületben található. Fő tevékenységünk az autóalkatrész forgalmazása, amennyiben úgy gondolja, hogy termékeink elnyerték tetszését keresse a Harka kft.-t Kőbányán.
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Műköröm, pedikűr,...
Rövid leírás: Kőbányán keres pedikűröst? A 10. kerületiek részére nyújtott szolgáltatásaim között szerepel a műköröm és a csillámfestés is! Weboldalamon több információt talál szolgáltatásaimról.
Lézertoner,...
Rövid leírás: Kőbányai nyomtatókellékes üzletben lézer tonert is tartunk a X. kerületi cégek teljes körű kiszolgálása érdekében!
Tenisz tanfolyam,...
Rövid leírás: Kőbányai és tenisz tanfolyamot keres gyermekének? A X. kerületiek részére vállalunk gyerek tenisz oktatást sportcentrumunkban!
Foglalkozás-egészségügy,...
Rövid leírás: Kőbányai rendelőnkben bőrgyógyász várja pácienseit. Foglalkozás-egészségüggyel is foglalkozunk a 10. kerületiek részére. Bővebb tájékoztatást talál weboldalunkon.
Könyvelés, SZJA...
Rövid leírás: Kőbányai cégének precíz könyvelésre van szüksége? A X. kerületiek részére vállaljuk többek között SZJA bevallás készítését is! Weboldalunkon minden információt megtalál rólunk.