Kategóriák

Munkaruha

Hirdetések

figyelem, visszaélés


1. Közjegyző Kőbánya
    Rövid leírás: 10. kerületi közjegyzői irodámban az okirat hitelesítés mellett már fizetési meghagyás kiállításával is foglalkozom. Várom Önt Kőbánya szívében!
2. Óraszalon Kőbánya,...
    Rövid leírás: Kőbánya határán várja igényes óraszalonunk a vásárlókat, ha márkás karórával szeretnének kedveskedni egy számukra fontos személynek! 10. kerületi üzletünk divatórákat is kínál!
3. Ingatlanjogi tanácsadás...
    Rövid leírás: Kőbányai ügyek esetén is biztosítunk családjogi képviseletet megbízóink részére, illetve ingatlanjogi tanácsadást is kínálunk a 10. kerületben!
4. Méteráru, rövidáru,...
    Rövid leírás: Kőbányai méteráru boltunkban a lakása szépítéséhez minden kelléket megtalálhatnak a kedves X. kerületi vásárlók, akár rövidárura vagy textilre van szüksége, jöjjön el boltunkba.
5. Órajavítás Kőbánya,...
    Rövid leírás: Kőbányán végzünk nyomáspróbás elemcserét ügyfeleink részére, így az óra a későbbiek során is vízálló marad! Emellett bármilyen típusnál órajavítást is végzünk a X. kerületben.

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Autóalkatrész Kőbánya,...
Rövid leírás: Cégünk telephelye a X. kerületben található. Fő tevékenységünk az autóalkatrész forgalmazása, amennyiben úgy gondolja, hogy termékeink elnyerték tetszését keresse a Harka kft.-t Kőbányán.
Clark targonca...
Rövid leírás: A X. kerületből is várjuk leendő partnereinket, akik Clark targonca márkakereskedést keresnek a megbízható munkavégzéshez. Targonca javítással is foglalkozunk Kőbányán!
SNI iskola Kőbánya
Rövid leírás: SNI iskolánk a 10. kerületben várja kis tanulóit, ha speciális fejlesztésre szorulnak, s személyre szabott pedagógiai program szükséges fejlődésükhöz!
Terhesgondozás Kőbánya,...
Rövid leírás: Meddőségkezeléssel várom a X. kerületi párokat rendelésemen, jelentős sikerekkel e téren. Amennyiben a várandósság bekövetkezik, terhesgondozást is végzek a kőbányai kismamák részére!
Holisztikus kozmetika...
Rövid leírás: Kőbányáról is várjuk különleges holisztikus kozmetikai kezelésekkel, hatékony és formabontó alakformálással, hogy megújultan térjen haza a X. kerületbe!
Implantáció Kőbánya,...
Rövid leírás: Fogászati rendelőnkben várjuk pácienseinket, akiknek esztétikus fogpótlásra vagy fogimplantátumra van szükségük. Várjuk szeretettel a 10. kerületi lakosságot.