Kategóriák

Munkaruha

Hirdetések

figyelem, visszaélés


1. Vízóra csere Kőbánya,...
    Rövid leírás: Vízszerelőre van szüksége a 10. kerületben? Otthonában vízóra cserét kell végezni, vagy új vízórát kiépíteni? Kőbányán várom hívását, bármilyen munka esetén!
2. Teherautó javítás...
    Rövid leírás: Autójavítással foglalkozunk a 10. kerületben márkafüggetlenül, illetve teherautó javítással is várjuk egészen 5 tonnáig a kőbányai tulajdonosokat!
3. Utángyártott...
    Rövid leírás: Utángyártott autóalkatrészt keres a 10. kerületben, de minőségre van szüksége? Várjuk akár gyári autóalkatrészek nagy választékával is a kőbányaiakat!
4. Sírkő, síremlék,...
    Rövid leírás: Kőbányai cégünk 110 éves hagyománnyal készít sírköveket, síremlékeket megbízói részére. Természetesen kő párkányokkal, burkolatokkal is foglalkozunk a 10. kerületben!
5. Varga gyógygomba...
    Rövid leírás: Varga gyógygomba szaküzletünk Kőbánya szomszédságában várja számos immunerősítő termékkel, melyek gyógyhatásukról is ismeretesek. Tanácsadással várjuk a 10. kerületből!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Autószerviz Kőbánya,...
Rövid leírás: Cégünk Kőbányai autószervizében várja Renault-ját szakszerviz ellátással, közel 20 éves tapasztalattal! Általános autószerelői munkák, teljes javítás, akár fékjavítás is.
Autósiskola Kőbánya,...
Rövid leírás: Autósiskola Kőbánya központi helyén, az Örs vezér terénél! Oktatás délelőtt, délután vagy akár hétvégén, részletfizetési lehetőséggel.
Autóalkatrész Kőbánya,...
Rövid leírás: Cégünk telephelye a X. kerületben található. Fő tevékenységünk az autóalkatrész forgalmazása, amennyiben úgy gondolja, hogy termékeink elnyerték tetszését keresse a Harka kft.-t Kőbányán.
Karosszériajavítás...
Rövid leírás: Biztosítási ügyintézéssel egybekötve vállalom autóján a karosszériajavítást, fényezéssel a X. kerületben! Keresse karosszériás műhelyünket Kőbányán!
Kárpitos Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán dolgozom kárpitosként kedvező árakon! Keressen bizalommal, akár antik, akár modern stílusú bútorainak bútorkárpitozásra van szüksége a 10. kerületben!