Kategóriák

Munkaruha

Hirdetések

figyelem, visszaélés


1. Védőügyvéd Kőbánya,...
    Rövid leírás: Családjogi képviselettel várom a X. kerületieket, akár bontóper, akár gyermekelhelyezési ügyek során. Emellett védőügyvédként büntetőjogi esetekkel is foglalkozom kőbányai ügyfeleim részére!
2. Kemence építés Kőbánya,...
    Rövid leírás: Kőbányán foglalkozom kerti grill építéssel a lakosság részére, illetve speciális kemence építéssel is rendelkezésre állok a X. kerületben, ha spórolna a fűtésen!
3. Üvegezés, tükör...
    Rövid leírás: Olyan üvegest keres a 10. kerületben , aki foglalkozik thermo üveggel is? Akkor várom szeretettel üzletemben, ahol egyedi méretű tükör készítést is vállalunk.
4. Babaúszás oktatás...
    Rövid leírás: 10. kerületi babauszodánk kímélő vizét mindenkinek ajánljuk, akinek érzékeny a bőre, így babaúszás oktatásunkra bátran eljöhetnek a szülők Kőbányáról egy csodás élményért!
5. Állatkereskedés...
    Rövid leírás: Állatkereskedésünk Kőbányán várja, ahol a felszerelések mellett egzotikus állatokat is kínálunk a rajongók részére! Ha 10. kerületi lakos, szeretettel várjuk üzletünkben!

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Villanyszerelő,...
Rövid leírás: Kőbányán keres villanyszerelőt? Cégünk a házak, irodák villanyszerelése mellett, kaputelefon telepítéssel is foglalkozik a 10. kerületi lakosság részére!
Autószerviz,...
Rövid leírás: Kőbányai autószervizünk 10 éve várja ügyfeleit. Cégünk elsősorban autódiagnosztikával, autójavítással várja megrendelőit.
Chiptuning, motor...
Rövid leírás: Kőbányán foglalkozunk a 10. kerületi autók motor optimalizálásával, más néven chiptuninggal! Amennyiben többet szeretne megtudni rólunk, látogasson el honlapunkra!
Mosógépszerelő,...
Rövid leírás: Kőbányai mosógépszerelőt keres? Mosogatógép szerelőként is állok rendelkezésére minden X. kerületi lakosnak! Hívjon bizalommal, mi segítünk Önnek megjavítani háztartási gépét.
ECDL tanfolyam, ECDL...
Rövid leírás: Kőbányán, a Gimnáziumban ECDL tanfolyammal várjuk a tanulni vágyókat. Ugyanitt, a X. kerületben ECDL vizsgára is van lehetőség, igény szerint, hogy egy új ismerettel gazdagodjon!