Kategóriák

Munkaruha

Hirdetések

figyelem, visszaélés


1. Diesel diagnosztika...
    Rövid leírás: Kőbányáról is várjuk a márkatulajdonosokat, ha Renault diagnosztikára van szükségük. Emellett diesel diagnosztikával is foglalkozunk a 10. kerületi autósok részére!
2. Mediáció Kőbánya,...
    Rövid leírás: Kőbányáról érkező ügyfeleink részére is végzünk mediációt, akár magánszemélyek, akár üzleti megbízók esetén. Békéltetés során a közös megegyezésre törekszünk - várjuk a 10. kerületből!
3. Esztétikus fogtömés...
    Rövid leírás: Esztétikus fogtöméseket alkalmazunk 10. kerületi pácienseink részére rendelőnkben, illetve fájdalommentes fogkőeltávolítással is várjuk Kőbányáról!
4. Ingatlankezelés, közös...
    Rövid leírás: Közös képviseletet, gondnoki feladatok ellátását végzem Kőbányán. Ingatlankezelési tevékenységembe számos feladat tartozik, főleg a X. kerületben vállalok munkavégzést.
5. Gyógyszertár, patika X....
    Rövid leírás: Kőbányai patikánk a vényköteles gyógyszerek mellett gyógyhatású készítményekkel, vitaminokkal, is várja betegeit a 10. kerületi gyógyszertárban.

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Kárpitos Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán dolgozom kárpitosként kedvező árakon! Keressen bizalommal, akár antik, akár modern stílusú bútorainak bútorkárpitozásra van szüksége a 10. kerületben!
Adótanácsadás,...
Rövid leírás: Könyvelőt keres, aki garanciával dolgozik? Kőbányáról is várjuk irodánkban, melynek profiljába a bérszámfejtés és a hatékony adótanácsadás is beletartozik! A 10. kerületi vállalkozásokat is várjuk!
Edzőterem,...
Rövid leírás: Ha edzőtermet keres Kőbányán, ha egy jó fitnessteremben szeretne megszabadulni kilóitól, konditermünkben számos alakformálásból választhat a 10. kerületi vendég!
Mosógépszerelő,...
Rövid leírás: Mosogatógépe javításra szorul és Kőbányán lakik? Szervizünk mosógépszerelőt és akár hűtőszerelőt is biztosít rövid időn belül, ha a 10. kerületben él!
Diesel autó javítás,...
Rövid leírás: Műhelyünk diesel autó javítással foglalkozik Kőbányán. Turbó javítást is vállalunk, diesel szervizünk márkafüggetlenül várja autóját a 10. kerületben!
Szállásfoglalás,...
Rövid leírás: Kőbányai utazási irodánk szállásfoglalással, repülőjegy foglalással egyaránt foglalkozik az utazásszervezés mellett. Nagy tapasztalattal foglalkozunk utaztatással a 10. kerületben!