Kategóriák

Munkaruha

Hirdetések

figyelem, visszaélés


1. Társasházkezelés,...
    Rövid leírás: Cégünk teljes ingatlankezelési szolgáltatást biztosít a 10. kerületben, a közös képviselettől a pályázatfigyelésig. Ha társasházkezelés Kőbányán, akkor bízza profi partnerre!
2. Gyári autóalkatrész,...
    Rövid leírás: Gyári autóalkatrészeket kínálunk kőbányai autósboltunkban. Kedvező árakkal várjuk a X. kerületben, ha minőségi autóalkatrészt keres!
3. Műszaki vizsgáztatás,...
    Rövid leírás: Autószervizünk Kőbányán márkafüggetlenül várja az autókat. Igény szerint műszaki vizsgáztatást is vállalunk rövid határidővel a X. kerületben.
4. Szemészeti vizsgálat,...
    Rövid leírás: Szemészeti vizsgálatra van szüksége? Szemész szakorvos és kontaktológus várja szemvizsgálattal Kőbányán, a 10. kerület központjában, barátságos rendelőben!
5. Könyvelés, SZJA...
    Rövid leírás: Kőbányai cégének precíz könyvelésre van szüksége? A X. kerületiek részére vállaljuk többek között SZJA bevallás készítését is! Weboldalunkon minden információt megtalál rólunk.

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Autószerviz X. kerület
Rövid leírás: 10. kerületben található autószervizünk minden elképzelhető szolgáltatással várja a kedves autósokat, akár autójavításra vagy fékjavításra van szükségük.
Akvárium, akvarisztika...
Rövid leírás: Cégünk akváriumokkal, és az azokhoz szükséges felszerelésekkel, díszítő eszközökkel áll rendelkezésére, webáruházban is! Várjuk 10. kerületi akvarisztikánkban, látogasson el hozzánk.
Redőny X. kerület -...
Rövid leírás: Új lakást vásárolt? Vagy nincs ötlete, hogy mi a megoldás az árnyékolásra? Alumínium redőnyeink biztonsági hő hangszigetelő tulajdonságával védik otthonát.
Vagyonvédelem,...
Rövid leírás: Cégünk telephelye a 10. kerületben található. Várjuk Önöket 1991 óta vagyonvédelmi szolgáltatásokkal illetve portaszolgálattal és őrszolgálattal.
Gyógyszertár,...
Rövid leírás: A Kőbányai úti Egészségházban található gyógyszertárunk, akadálymentesített épületben várja kedves vásárlóinkat. Folyamatos akciók, gyógyszerek, gyógyhatású készítmények a 10. kerületben!