Kategóriák

Munkaruha

Hirdetések

figyelem, visszaélés


1. Tűzvédelem,...
    Rövid leírás: Kőbányai cégünk a tűzvédelem területén termékekkel és szabályzat készítésével áll rendelkezésre. Munkavédelemmel is foglalkozunk a 10. kerületi megbízók részére.
2. Állateledel bolt...
    Rövid leírás: Kőbányán várjuk kedvező árú cica- és kutyatápokkal a gazdikat, prémium minőségben! Állateledel boltunk széles választékot kínál az igényes 10. kerületi gazdik részére!
3. Állateledel bolt...
    Rövid leírás: Kőbányai gazdikat is várunk állateledel boltunkban, ha minőségi, de kedvező árú tápokat vagy állatfelszerelést szeretnének vásárolni X. kerületi kedvencüknek!
4. Állatorvosi asszisztens...
    Rövid leírás: Pedagógus továbbképzéseket indítunk a X. kerületiek részére, illetve jelentkezését várjuk állatorvosi asszisztens képzésünkre is Kőbányáról!
5. Órajavítás Kőbánya,...
    Rövid leírás: Kőbányán végzünk nyomáspróbás elemcserét ügyfeleink részére, így az óra a későbbiek során is vízálló marad! Emellett bármilyen típusnál órajavítást is végzünk a X. kerületben.

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Műszaki vizsgaállomás...
Rövid leírás: Műszaki vizsgaállomásunk kőbányai telephelyen várja a vizsgázó autókat, ha szükséges, akár futómű javítással is! A 10. kerületben helyben vizsgáztatunk!
Műszaki vizsgáztatás...
Rövid leírás: Autószervizünk műszaki vizsgáztatással is várja Kőbányán, probléma esetén gyors diagnosztikát biztosít a hibakód olvasás, mely szintén biztosított 10. kerületi műhelyünkben!
Egzotikus növények...
Rövid leírás: Szeretne otthonában egzotikus kertet varázsolni? Mi adjuk a növényeket! Pálmák, yukkák, agavek, széles választékban raktárról kaphatóak kertészetünkben. Kicsitől a nagyig széles választékban.
Fűtéstechnikai...
Rövid leírás: Cégünk fűtéstechnikai szakáruháza a 10. kerületben található, ahol épületgépészeti anyagokkal várjuk régi és új vásárlóinkat. Nézzen be hozzánk Kőbányára!