Kategóriák

Munkaruha

Hirdetések

figyelem, visszaélés


1. SNI iskola Kőbánya
    Rövid leírás: SNI iskolánk a 10. kerületben várja kis tanulóit, ha speciális fejlesztésre szorulnak, s személyre szabott pedagógiai program szükséges fejlődésükhöz!
2. Üvegezés,...
    Rövid leírás: Üvegezés Kőbányán! Emellett vállaljuk ablakfóliák felrakását, fényvisszaverő fóliák telepítését a X. kerületi, kőbányai otthonok nyílászáróira!
3. Optika, szemüveg...
    Rövid leírás: Kőbányai optikánkban szemüveg készítéssel is várjuk azon vásárlóinkat akik eddig még nem hozzánk jártak és minden kedves rég vásárlónkat is. Jöjjön el hozzánk a 10. kerületbe.
4. Diesel diagnosztika...
    Rövid leírás: Kőbányáról is várjuk a márkatulajdonosokat, ha Renault diagnosztikára van szükségük. Emellett diesel diagnosztikával is foglalkozunk a 10. kerületi autósok részére!
5. Rendszerfelügyelet...
    Rövid leírás: Kőbányai cégének rendszergazdát keres? Cégünk rendszerfelügyeletre szakosodott, nem csak X. kerületi cégek részére vállalunk szolgáltatást!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Autóalkatrész Kőbánya,...
Rövid leírás: Cégünk telephelye a X. kerületben található. Fő tevékenységünk az autóalkatrész forgalmazása, amennyiben úgy gondolja, hogy termékeink elnyerték tetszését keresse a Harka kft.-t Kőbányán.
Redőny Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán élők részére is foglalkozunk árnyékolást biztosító eszközök telepítésével, redőny és más termék méretre gyártásával. A X. kerületből is várjuk üzletünkben!
Varga gyógygomba...
Rövid leírás: Varga gyógygomba szaküzletünk Kőbánya szomszédságában várja számos immunerősítő termékkel, melyek gyógyhatásukról is ismeretesek. Tanácsadással várjuk a 10. kerületből!
Autóklíma szerelés...
Rövid leírás: Kőbányán élő autósokat is várunk autóklíma töltéssel és tisztítással a szezonkezdés előtt, illetve probléma esetén autóklíma szerelést is vállalunk a X. kerületiek részére!
Felnőtt háziorvos...
Rövid leírás: Kőbányáról is várom foglalkozás-egészségügyi szakrendelésemen a X. kerületi munkáltatókat, munkavállalókat. Felnőtt háziorvosként is tevékenykedem rendelésemen.
Csempebolt Kőbánya,...
Rövid leírás: Pénztárcabarát árakkal várja Kőbányáról fürdőszobaszalonunk, ahol szaniterekkel és burkolatokkal foglalkozunk. Látogasson el csempeboltunkba a 10. kerületből, megéri!