Kategóriák

Munkaruha

Hirdetések

figyelem, visszaélés


1. Laptop javítás X....
    Rövid leírás: Számítógép szervizünk a 10. kerületben asztali PC-k mellett laptop javítással is foglalkozik, igény szerint akár háznál is Kőbányán, kedvező áron várjuk megkeresését!
2. Eredetvizsga,...
    Rövid leírás: Autót venne és eredetiségvizsgálatot szeretne végeztetni Kőbányán? Cégünk külföldről behozott autók eredetvizsgájával is várja a 10. kerületben!
3. Tetőfedő, bádogos,...
    Rövid leírás: Kőbányán keres tetőfedőt? Megbízható tetőszigetelő szakemberre van szüksége? Vállalom bádogos munkák végzését is a X. kerületben, megbízóim igénye szerint!
4. Terhesgondozás Kőbánya,...
    Rövid leírás: Meddőségkezeléssel várom a X. kerületi párokat rendelésemen, jelentős sikerekkel e téren. Amennyiben a várandósság bekövetkezik, terhesgondozást is végzek a kőbányai kismamák részére!
5. Könyvvitel,...
    Rövid leírás: Kőbányán végzek teljes körű könyvvitelt cégek, vállalkozások, alapítványok részére, illetve foglalkozom még adótanácsadással is a X. kerületben!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Autóalkatrész Kőbánya,...
Rövid leírás: Cégünk telephelye a X. kerületben található. Fő tevékenységünk az autóalkatrész forgalmazása, amennyiben úgy gondolja, hogy termékeink elnyerték tetszését keresse a Harka kft.-t Kőbányán.
Olcsó gumi, akciós gumi...
Rövid leírás: Kőbányán defektet kapott és jól jönne egy olcsó gumi? Folyamatos utánpótlás akciós gumikból a 10. kerületiek részére szervizünkben!
Könyvelés Kőbánya
Rövid leírás: Kőbányán keres megbízható könyvelést végző céget? Akkor lépjen kapcsolatba velünk.Cégmódosítást is vállalunk a 10. kerületi megbízók részére!
Autójavítás, műszaki...
Rövid leírás: Kőbányai autószervizünk várja Önöket, ha autójavítással, műszaki vizsgával kapcsolatos segítségre van szüksége. Mindenki megtalál minket a 10. kerületben.
Gumiabroncs szerviz,...
Rövid leírás: Kőbányai gumiabroncs szervizünk nagy szakmai tapasztalattal várja! Ha új autógumira van szüksége, nálunk, a 10. kerületben sok típust megtalálhat, szereléssel együtt.
Vízszerelés,...
Rövid leírás: Ha Kőbányán szeretne gázszerelést, és szakértő kezeket keres, fűtésszerelést vállalunk nagy tapasztalattal! Vízszerelőink is várják hívását a X. kerületben, éjjel-nappal!