Kategóriák

Munkaruha

Hirdetések

figyelem, visszaélés


1. Társasház könyvelés 10....
    Rövid leírás: Társasházak könyvelését végzem a X. kerületben évtizedes könyvelői tapasztalattal, de rendelkezésre állok társasház bérszámfejtésnél is kőbányai megbízóim részére!
2. Ingatlankezelés...
    Rövid leírás: Kőbányán is vállal cégünk komplex ingatlankezelési feladatokat, nagy szakmai múlttal és tapasztalattal. Ütőképes csapatunk társasház közös képviseletre specializálódott a X. kerületben!
3. Ingatlankezelés, közös...
    Rövid leírás: Közös képviseletet, gondnoki feladatok ellátását végzem Kőbányán. Ingatlankezelési tevékenységembe számos feladat tartozik, főleg a X. kerületben vállalok munkavégzést.
4. Ingatlaniroda X....
    Rövid leírás: Eladó lakást vagy kiadó lakást keres a X. kerületben? Ingatlanirodánk számos kőbányai lakást tud kínálni partnereinek. Ne gondolkozzon, mi segítünk Önnek a megfelelő lakást megtalálni.
5. Jogosítvány Kőbánya,...
    Rövid leírás: Autósiskolánk a kőbányaiakat is szeretettel és nagy türelemmel várja, ha jogosítványukat rejtett költségek nélkül, rugalmas időbeosztással szeretnék megszerezni a 10. kerületben!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Autóalkatrész Kőbánya,...
Rövid leírás: Cégünk telephelye a X. kerületben található. Fő tevékenységünk az autóalkatrész forgalmazása, amennyiben úgy gondolja, hogy termékeink elnyerték tetszését keresse a Harka kft.-t Kőbányán.
Pénztárgép, mérleg,...
Rövid leírás: A cégünk közel két évtizedes múlttal forgalmaz pénztárgépeket, elektronikus mérlegeket, árazógépeket és az azokhoz szükséges kellékanyagokat a 10 kerületben.
Társasházkezelés,...
Rövid leírás: Cégünk teljes ingatlankezelési szolgáltatást biztosít a 10. kerületben, a közös képviselettől a pályázatfigyelésig. Ha társasházkezelés Kőbányán, akkor bízza profi partnerre!
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Sportbolt Kőbánya,...
Rövid leírás: Sportruházatot keres Kőbányán? Ne keressen tovább, nálunk mindent megtalál, ami a sportoláshoz szükséges. Látogasson el a 10. kerületből sportboltunkba, ahol sportszereket is tartunk!
Fékjavítás Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányai autószerelő fékjavítás mellett teljes körű szolgáltatást biztosít a meghibásodott autók részére. Várom X. kerületi műhelyemben4