Kategóriák

Munkaruha

Hirdetések

figyelem, visszaélés


1. Céges rendezvény...
    Rövid leírás: Ha rendezvény helyszínt keres, ahol mindenki garantáltan jól fogja érezni magát, ha céges rendezvényhez különleges helyszínre van szüksége, várjuk Kőbányáról, a 10. kerület közelében!
2. Clark targonca...
    Rövid leírás: A X. kerületből is várjuk leendő partnereinket, akik Clark targonca márkakereskedést keresnek a megbízható munkavégzéshez. Targonca javítással is foglalkozunk Kőbányán!
3. Közös képviselet...
    Rövid leírás: Ingatlankezelési csoportunk Kőbányán működik, ahol X. kerületi társasházak, lakásszövetkezetek közös képviseletével foglalkozunk, gazdasági, jogi és műszaki téren.
4. Diesel diagnosztika...
    Rövid leírás: Kőbányáról is várjuk a márkatulajdonosokat, ha Renault diagnosztikára van szükségük. Emellett diesel diagnosztikával is foglalkozunk a 10. kerületi autósok részére!
5. Mediáció Kőbánya,...
    Rövid leírás: Kőbányáról érkező ügyfeleink részére is végzünk mediációt, akár magánszemélyek, akár üzleti megbízók esetén. Békéltetés során a közös megegyezésre törekszünk - várjuk a 10. kerületből!

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Kiadó iroda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbánya közelében keres kiadó irodát? Kiadó klímás irodáink nagy választékban várják cégét! Kiváló közlekedés mellett találja kiadó irodahelyiségeinket X. kerületi cége részére.
Kutyaiskola,...
Rövid leírás: Kőbányán várja kutyaiskolánk magas szintű kutyakiképzéssel. Ha kutyáját szeretné kiváló színvonalú kutyaoktatásban részesíteni, várjuk a 10. kerületben!
Fájdalommentes...
Rövid leírás: Kőbányán keres fájdalommentes fogászatot? Rendelőnkben homeopátiás fogászat is működik a félelem leküzdése érdekében, illetve szájsebészeti beavatkozást is vállalunk a 10. kerületben.
Duguláselhárítás...
Rövid leírás: Kőbányán végzünk duguláselhárítást magas színvonalú berendezésekkel. Emellett lefolyótisztítást is vállalunk a 10. kerületben ügyfeleink részére!
Nyomtató bérlés,...
Rövid leírás: Ha irodagép bérbeadással foglalkozó céget keres, jöjjön el hozzánk, ahol a nyomtatók mellet fénymásolót is bérelhet. A X. kerületből is várjuk!