Kategóriák

Munkaruha

Hirdetések

figyelem, visszaélés


1. Autógumi, gumiszerviz...
    Rövid leírás: Kőbányán keres kedvező árú autógumit? Gumiszervizünk javítással is foglalkozik, sérült felni javítással, kerékőr leszereléssel várjuk a 10. kerületieket!
2. Társasházkezelés...
    Rövid leírás: Társasházkezeléssel foglalkozó cégünk komplex szolgáltatásokat biztosít kőbányai ügyfelei részére. Ebbe beletartozik az ingatlanfejlesztés is a X. kerületi partnerek megbízásából!
3. Eredetvizsga,...
    Rövid leírás: Autót venne és eredetiségvizsgálatot szeretne végeztetni Kőbányán? Cégünk külföldről behozott autók eredetvizsgájával is várja a 10. kerületben!
4. Tetőfedő, bádogos,...
    Rövid leírás: Kőbányán keres tetőfedőt? Megbízható tetőszigetelő szakemberre van szüksége? Vállalom bádogos munkák végzését is a X. kerületben, megbízóim igénye szerint!
5. Holisztikus kozmetika...
    Rövid leírás: Kőbányáról is várjuk különleges holisztikus kozmetikai kezelésekkel, hatékony és formabontó alakformálással, hogy megújultan térjen haza a X. kerületbe!

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Fogorvosi rendelő,...
Rövid leírás: Kőbányáról is várjuk fogorvosi rendelőnkben, ahol fogsorkészítéssel is foglalkozunk. Ha esztétikus porcelán fogpótlást szeretne a X. kerületben, jöjjön hozzánk!
Szemészeti vizsgálat,...
Rövid leírás: Szemészeti vizsgálatra van szüksége? Szemész szakorvos és kontaktológus várja szemvizsgálattal Kőbányán, a 10. kerület központjában, barátságos rendelőben!
Gyógypedagógiai...
Rövid leírás: Hiperaktivitás kezeléssel foglalkozik általános iskolánk a 10. kerületben. Gyógypedagógia intézményünkben magatartászavaros gyermekeket várunk Kőbányáról!
Szakközépiskola,...
Rövid leírás: Kőbányáról is várja szakközépiskolánk, kollégiumi elhelyezéssel szükség szerint. Iskolánkban nyomdaipari képzés folyik több tagozaton akár. Várjuk a 10. kerületből!
Eredetvizsga,...
Rövid leírás: Autót venne és eredetiségvizsgálatot szeretne végeztetni Kőbányán? Cégünk külföldről behozott autók eredetvizsgájával is várja a 10. kerületben!