Kategóriák

Munkaruha

Hirdetések

figyelem, visszaélés


1. Fogpótlás,...
    Rövid leírás: Kőbányáról várjuk, ha fogpótlásra van szüksége. Minőségi fogimplantátummal dolgozunk, de fogfehérítést is végzünk a 10. kerületi páciensek részére!
2. Céges rendezvény...
    Rövid leírás: Ha rendezvény helyszínt keres, ahol mindenki garantáltan jól fogja érezni magát, ha céges rendezvényhez különleges helyszínre van szüksége, várjuk Kőbányáról, a 10. kerület közelében!
3. Clark targonca...
    Rövid leírás: A X. kerületből is várjuk leendő partnereinket, akik Clark targonca márkakereskedést keresnek a megbízható munkavégzéshez. Targonca javítással is foglalkozunk Kőbányán!
4. Közös képviselet...
    Rövid leírás: Ingatlankezelési csoportunk Kőbányán működik, ahol X. kerületi társasházak, lakásszövetkezetek közös képviseletével foglalkozunk, gazdasági, jogi és műszaki téren.
5. Diesel diagnosztika...
    Rövid leírás: Kőbányáról is várjuk a márkatulajdonosokat, ha Renault diagnosztikára van szükségük. Emellett diesel diagnosztikával is foglalkozunk a 10. kerületi autósok részére!

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Mobiltelefon...
Rövid leírás: Kőbányai üzletünk mobiltelefon adás-vétellel foglalkozik. Új és használt mobiltelefonok és mobiltelefon tartozékok széles választéka a X. kerületben!
Kártevőirtás,...
Rövid leírás: Eseti kártevőirtással foglalkozunk Kőbánya lakossága részére, illetve akár állandó megbízás alapján is vállaljuk a X. kerületi társasházak részére rovarirtási feladatok elvégzését.
Hajhosszabbítás X....
Rövid leírás: Várjuk szeretettel azon kőbányai hölgyeket, akik most gondolkoznak hajhosszabbításon vagy egy szép 3D műszempilla felrakáson. Közel a 10. kerülethez minőségi szolgáltatással állunk rendelkezésükre.
Kutyakozmetika X....
Rövid leírás: 10. kerületi kis- és nagytestű ebeket várok kutyakozmetikámban. Kőbányai cicák szőrápolásában is segítséget nyújtok, igény szerint otthonában is!
Új, használt,...
Rövid leírás: A X. kerületi érdeklődők részére az új és használt háztartási gépek mellett szépséghibás vagy szállítási sérült háztartási gépekkel is várjuk. Kőbányától csak egy ugrás!