Kategóriák

Munkaruha

Hirdetések

figyelem, visszaélés


1. Autógumi, gumiszerviz...
    Rövid leírás: Kőbányán keres kedvező árú autógumit? Gumiszervizünk javítással is foglalkozik, sérült felni javítással, kerékőr leszereléssel várjuk a 10. kerületieket!
2. Társasházkezelés...
    Rövid leírás: Társasházkezeléssel foglalkozó cégünk komplex szolgáltatásokat biztosít kőbányai ügyfelei részére. Ebbe beletartozik az ingatlanfejlesztés is a X. kerületi partnerek megbízásából!
3. Eredetvizsga,...
    Rövid leírás: Autót venne és eredetiségvizsgálatot szeretne végeztetni Kőbányán? Cégünk külföldről behozott autók eredetvizsgájával is várja a 10. kerületben!
4. Tetőfedő, bádogos,...
    Rövid leírás: Kőbányán keres tetőfedőt? Megbízható tetőszigetelő szakemberre van szüksége? Vállalom bádogos munkák végzését is a X. kerületben, megbízóim igénye szerint!
5. Holisztikus kozmetika...
    Rövid leírás: Kőbányáról is várjuk különleges holisztikus kozmetikai kezelésekkel, hatékony és formabontó alakformálással, hogy megújultan térjen haza a X. kerületbe!

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Vércukormérő,...
Rövid leírás: Kőbányán keres vércukormérőt vagy éppen vérnyomásmérőt? Patikánkban koleszterinmérőt is tartunk a 10. kerületi érdeklődők részére, segítőkész kiszolgálással!
Diesel autószerviz,...
Rövid leírás: Ha autójához diesel autószervizt keres Kőbányán, ahol vállalnak adagoló javítást, illetve más speciális javítást, várjuk 10. kerületi műhelyünkben.
Karosszéria javítás,...
Rövid leírás: Műhelyünk alumínium karosszéria javításával is foglalkozik, emellett vállal autófényezést is Kőbányán. A teljes szolgáltatáshoz a kárügyintézés is hozzá tartozik! A 10. kerületben várjuk.
Adótanácsadás,...
Rövid leírás: Könyvelőt keres, aki garanciával dolgozik? Kőbányáról is várjuk irodánkban, melynek profiljába a bérszámfejtés és a hatékony adótanácsadás is beletartozik! A 10. kerületi vállalkozásokat is várjuk!
Edzőterem,...
Rövid leírás: Ha edzőtermet keres Kőbányán, ha egy jó fitnessteremben szeretne megszabadulni kilóitól, konditermünkben számos alakformálásból választhat a 10. kerületi vendég!