Kategóriák

Közjegyző Kőbánya Népszerű

Cím
1102, Budapest, Szent László tér 23/A.
Név
Dr. Halasi Lívia Közjegyzői Irodája
Telefon
06-1/260-0902, 06-70/617-3349

Közjegyzőként várom 10. kerületi közjegyzői irodámban okirat készítéssel, tanúsítványok, nyilatkozatok készítésével foglalkozom, immáron 1992 óta. Új szolgáltatás a fizetési meghagyás készítése ügyfeleim kérésének megfelelően. Családjogi szakjogászként is várom tanácsadással, házassági szerződések készítésével közjegyzői irodámban a tisztelt feleket! Közjegyzőként feladatom minden közjegyzői tevékenység biztosítása, a jogviták megelőzése érdekében, pártatlan jogi szolgáltatást biztosítva. A szerződések és jognyilatkozatok közjegyzői okiratba foglalása különleges bizonyító erővel rendelkezik, hiszen annak alapján bírósági végrehajtásnak van helye, peres eljárás mellőzése nélkül. Közjegyzőként nem csak aláírás és másolat hitelesítés esetén várom a tisztelt ügyfeleket, hanem bármilyen más, jogi szempontból jelentős tény igazolását is biztosítom.
Közjegyzőként természetesen a törvényi előírások szerint teljes körű titoktartási kötelezettség terhel.

Az alábbi szolgáltatásokkal várom:

 • közjegyző,
 • közjegyzői iroda Kőbányán,
 • okirat készítés,
 • élettársi tanúsítvány,
 • családjogi szakjogász,
 • családjogi tanácsadás,
 • házassági szerződés készítés 10. kerület,
 • hagyatéki eljárás,
 • hitelesítés,
 • élettársi nyilatkozat,
 • ajándékozási szerződés,
 • végrendelet készítés X. kerület,
 • aláírási címpéldány,
 • fizetési meghagyás a 10. kerületben,
 • másolat hitelesítés,
 • okirat megőrzés,
 • tanúsítvány készítés,
 • közjegyzői okirat készítés,
 • nyilatkozat okiratba foglalás

Közjegyzőként nagy szakmai tapasztalattal állok rendelkezésre, bejelentkezés alapján.

 

 

Térkép
Képek (2)


1. Közjegyző Kőbánya
    Rövid leírás: 10. kerületi közjegyzői irodámban az okirat hitelesítés mellett már fizetési meghagyás kiállításával is foglalkozom. Várom Önt Kőbánya szívében!
2. Óraszalon Kőbánya,...
    Rövid leírás: Kőbánya határán várja igényes óraszalonunk a vásárlókat, ha márkás karórával szeretnének kedveskedni egy számukra fontos személynek! 10. kerületi üzletünk divatórákat is kínál!
3. Ingatlanjogi tanácsadás...
    Rövid leírás: Kőbányai ügyek esetén is biztosítunk családjogi képviseletet megbízóink részére, illetve ingatlanjogi tanácsadást is kínálunk a 10. kerületben!
4. Méteráru, rövidáru,...
    Rövid leírás: Kőbányai méteráru boltunkban a lakása szépítéséhez minden kelléket megtalálhatnak a kedves X. kerületi vásárlók, akár rövidárura vagy textilre van szüksége, jöjjön el boltunkba.
5. Órajavítás Kőbánya,...
    Rövid leírás: Kőbányán végzünk nyomáspróbás elemcserét ügyfeleink részére, így az óra a későbbiek során is vízálló marad! Emellett bármilyen típusnál órajavítást is végzünk a X. kerületben.

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Autóalkatrész Kőbánya,...
Rövid leírás: Cégünk telephelye a X. kerületben található. Fő tevékenységünk az autóalkatrész forgalmazása, amennyiben úgy gondolja, hogy termékeink elnyerték tetszését keresse a Harka kft.-t Kőbányán.
Órajavítás Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán végzünk nyomáspróbás elemcserét ügyfeleink részére, így az óra a későbbiek során is vízálló marad! Emellett bármilyen típusnál órajavítást is végzünk a X. kerületben.
Műszaki vizsgabázis...
Rövid leírás: Kőbányán működik teherautó szervizünk, ahol teljes átvizsgálást és javítást biztosítunk autóbuszok részére is. Műszaki vizsgabázisunkon gyors ügyintézésre számíthat minden 10. kerületi ügyfelünk!
Redőny Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán élők részére is foglalkozunk árnyékolást biztosító eszközök telepítésével, redőny és más termék méretre gyártásával. A X. kerületből is várjuk üzletünkben!
Varga gyógygomba...
Rövid leírás: Varga gyógygomba szaküzletünk Kőbánya szomszédságában várja számos immunerősítő termékkel, melyek gyógyhatásukról is ismeretesek. Tanácsadással várjuk a 10. kerületből!
Autóklíma szerelés...
Rövid leírás: Kőbányán élő autósokat is várunk autóklíma töltéssel és tisztítással a szezonkezdés előtt, illetve probléma esetén autóklíma szerelést is vállalunk a X. kerületiek részére!