Kategóriák

Közjegyző Kőbánya

Cím
1102, Budapest, Szent László tér 23/A.
Név
Dr. Halasi Lívia Közjegyzői Irodája
Telefon
06-1/260-0902, 06-70/617-3349

Közjegyzőként várom 10. kerületi közjegyzői irodámban okirat készítéssel, tanúsítványok, nyilatkozatok készítésével foglalkozom, immáron 1992 óta. Új szolgáltatás a fizetési meghagyás készítése ügyfeleim kérésének megfelelően. Családjogi szakjogászként is várom tanácsadással, házassági szerződések készítésével közjegyzői irodámban a tisztelt feleket! Közjegyzőként feladatom minden közjegyzői tevékenység biztosítása, a jogviták megelőzése érdekében, pártatlan jogi szolgáltatást biztosítva. A szerződések és jognyilatkozatok közjegyzői okiratba foglalása különleges bizonyító erővel rendelkezik, hiszen annak alapján bírósági végrehajtásnak van helye, peres eljárás mellőzése nélkül. Közjegyzőként nem csak aláírás és másolat hitelesítés esetén várom a tisztelt ügyfeleket, hanem bármilyen más, jogi szempontból jelentős tény igazolását is biztosítom.
Közjegyzőként természetesen a törvényi előírások szerint teljes körű titoktartási kötelezettség terhel.

Az alábbi szolgáltatásokkal várom:

 • közjegyző,
 • közjegyzői iroda Kőbányán,
 • okirat készítés,
 • élettársi tanúsítvány,
 • családjogi szakjogász,
 • családjogi tanácsadás,
 • házassági szerződés készítés 10. kerület,
 • hagyatéki eljárás,
 • hitelesítés,
 • élettársi nyilatkozat,
 • ajándékozási szerződés,
 • végrendelet készítés X. kerület,
 • aláírási címpéldány,
 • fizetési meghagyás,
 • másolat hitelesítés

Közjegyzőként nagy szakmai tapasztalattal állok rendelkezésre, bejelentkezés alapján.

 

 

Térkép
Képek (1)


1. Könyvelés, SZJA...
    Rövid leírás: Kőbányai cégének precíz könyvelésre van szüksége? A X. kerületiek részére vállaljuk többek között SZJA bevallás készítését is! Weboldalunkon minden információt megtalál rólunk.
2. Műszaki vizsgáztatás,...
    Rövid leírás: Motordiagnosztikát végzünk szervizünkben Kőbányán, de lehetőség van műszaki vizsgáztatásra. Nem csak személyautókkal foglalkozunk a X. kerületben!
3. Karosszéria javítás,...
    Rövid leírás: Műhelyünk alumínium karosszéria javításával is foglalkozik, emellett vállal autófényezést is Kőbányán. A teljes szolgáltatáshoz a kárügyintézés is hozzá tartozik! A 10. kerületben várjuk.
4. Adótanácsadás,...
    Rövid leírás: Könyvelőt keres, aki garanciával dolgozik? Kőbányáról is várjuk irodánkban, melynek profiljába a bérszámfejtés és a hatékony adótanácsadás is beletartozik! A 10. kerületi vállalkozásokat is várjuk!
5. Autósiskola, motoros...
    Rövid leírás: Kőbányán keres autóiskolát? Esetleg motoros iskolát, hogy nyárra már motorozhasson? Nagy tapasztalattal várjuk a 10. kerületben a jogosítványra vágyókat!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Kiadó iroda Kőbánya,...
Rövid leírás: Amennyiben Ön a X. kerületben, kőbányán vagy ahhoz közel keres megfelelő kiadó irodát, raktárat nézze meg honlapunkon kiadó bérleményeinket.
Alkalmi csokor, esküvői...
Rövid leírás: Ha igazán szép esküvői csokrot szeretne kőbányai menyasszonyként, mi szívesen elkészítjük! Alkalmi csokrokkal is foglalkozunk 10. kerületi virágboltunkban!
Közjegyző Kőbánya
Rövid leírás: 10. kerületi közjegyzői irodámban az okirat hitelesítés mellett már fizetési meghagyás kiállításával is foglalkozom. Várom Önt Kőbánya szívében!
Ötvös, ékszerjavítás,...
Rövid leírás: Ha ötvöst keres Kőbányán, aki egyedi igényeket is teljesít, ékszerjavítással is foglalkozik, és kész ékszer eladással is várja, akkor jöjjön 10. kerületi üzletembe!
TV, video, házimozi,...
Rövid leírás: Video és Tv javítását végzem, illetve Kőbányán házimozit is szerelek, karbantartok igény szerint. Ha szükséges, monitor javítást is vállalok a 10. kerületben!