Kategóriák

Közjegyző Kőbánya

Cím
1102, Budapest, Szent László tér 23/A.
Név
Dr. Halasi Lívia Közjegyzői Irodája
Telefon
06-1/260-0902, 06-70/617-3349

Közjegyzőként várom kőbányai közjegyzői irodámban okirat készítéssel, tanúsítványok, nyilatkozatok készítésével foglalkozom, immáron 1992 óta. Új szolgáltatás a fizetési meghagyás készítése ügyfeleim kérésének megfelelően. Családjogi szakjogászként is várom tanácsadással, házassági szerződések készítésével közjegyzői irodámban a tisztelt feleket! Az alábbi szolgáltatásokkal várom:

 • közjegyző,
 • közjegyzői iroda Kőbányán,
 • okirat készítés,
 • élettársi tanúsítvány,
 • családjogi szakjogász,
 • családjogi tanácsadás,
 • házassági szerződés készítés 10. kerület,
 • hagyatéki eljárás,
 • hitelesítés,
 • élettársi nyilatkozat,
 • ajándékozási szerződés,
 • végrendelet készítés X. kerület,
 • aláírási címpéldány,
 • fizetési meghagyás,
 • másolat hitelesítés

Közjegyzőként nagy szakmai tapasztalattal állok rendelkezésre, bejelentkezés alapján.

 

 

Térkép
Képek (1)


1. Autóbontó, bontott...
    Rövid leírás: Kőbányai autóbontóra van szüksége? Bontott alkarészek széles választékával várjuk szinte minden típushoz a X. kerületi bontónkban!
2. Síküvegcsiszolás,...
    Rövid leírás: Cégünk több éves üvegcsiszolási és bútorüveg gyártási tapasztalattal várja minden kedves régi és új megrendelőit a X. kerületből is.
3. Terhesgondozás Kőbánya,...
    Rövid leírás: Meddőségkezeléssel várom a X. kerületi párokat rendelésemen, jelentős sikerekkel e téren. Amennyiben a várandósság bekövetkezik, terhesgondozást is végzek a kőbányai kismamák részére!
4. Tenisz tanfolyam,...
    Rövid leírás: Kőbányai és tenisz tanfolyamot keres gyermekének? A X. kerületiek részére vállalunk gyerek tenisz oktatást sportcentrumunkban!
5. Mérlegképes könyvelő,...
    Rövid leírás: Mérlegképes könyvelők várják irodánkban Kőbányán, ahol igény szerint könyvvizsgálatot is végzünk, felkészült kollégák által. A X. kerületi cégek jelentkezését várjuk!

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Autóklíma szerelés...
Rövid leírás: Kőbányán élő autósokat is várunk autóklíma töltéssel és tisztítással a szezonkezdés előtt, illetve probléma esetén autóklíma szerelést is vállalunk a X. kerületiek részére!
Felnőtt háziorvos...
Rövid leírás: Kőbányáról is várom foglalkozás-egészségügyi szakrendelésemen a X. kerületi munkáltatókat, munkavállalókat. Felnőtt háziorvosként is tevékenykedem rendelésemen.
Csempebolt Kőbánya,...
Rövid leírás: Pénztárcabarát árakkal várja Kőbányáról fürdőszobaszalonunk, ahol szaniterekkel és burkolatokkal foglalkozunk. Látogasson el csempeboltunkba a 10. kerületből, megéri!
LED izzó 10. kerület,...
Rövid leírás: LED izzók széles választékát kínáljuk kőbányai érdeklődők részére, különféle foglalattal. LED szalagokat is tartunk különböző színekben a 10. kerületi érdeklődők részére!
Minőségi fenyőkéreg...
Rövid leírás: Kőbányai kertjében elszaporodott a gaz? A minőségi mulcs a megoldás, mely természetes gyomgyilkos! A hatást minőségi fenyőkéreggel biztosítjuk, hívjon a 10. kerületből is!