Kategóriák

Közjegyző Kőbánya Népszerű

Cím
1102, Budapest, Szent László tér 23/A.
Név
Dr. Halasi Lívia Közjegyzői Irodája
Telefon
06-1/260-0902, 06-70/617-3349

Közjegyzőként várom kőbányai közjegyzői irodámban okirat készítéssel, tanúsítványok, nyilatkozatok készítésével foglalkozom, immáron 1992 óta. Új szolgáltatás a fizetési meghagyás készítése ügyfeleim kérésének megfelelően. Családjogi szakjogászként is várom tanácsadással, házassági szerződések készítésével közjegyzői irodámban a tisztelt feleket! Az alábbi szolgáltatásokkal várom:

 • közjegyző,
 • közjegyzői iroda Kőbányán,
 • okirat készítés,
 • élettársi tanúsítvány,
 • családjogi szakjogász,
 • családjogi tanácsadás,
 • házassági szerződés készítés 10. kerület,
 • hagyatéki eljárás,
 • hitelesítés,
 • élettársi nyilatkozat,
 • ajándékozási szerződés,
 • végrendelet készítés X. kerület,
 • aláírási címpéldány,
 • fizetési meghagyás,
 • másolat hitelesítés

Közjegyzőként nagy szakmai tapasztalattal állok rendelkezésre, bejelentkezés alapján.

 

 

Térkép
Képek (1)


1. Diesel diagnosztika...
    Rövid leírás: Kőbányáról is várjuk a márkatulajdonosokat, ha Renault diagnosztikára van szükségük. Emellett diesel diagnosztikával is foglalkozunk a 10. kerületi autósok részére!
2. Mediáció Kőbánya,...
    Rövid leírás: Kőbányáról érkező ügyfeleink részére is végzünk mediációt, akár magánszemélyek, akár üzleti megbízók esetén. Békéltetés során a közös megegyezésre törekszünk - várjuk a 10. kerületből!
3. Esztétikus fogtömés...
    Rövid leírás: Esztétikus fogtöméseket alkalmazunk 10. kerületi pácienseink részére rendelőnkben, illetve fájdalommentes fogkőeltávolítással is várjuk Kőbányáról!
4. Ingatlankezelés, közös...
    Rövid leírás: Közös képviseletet, gondnoki feladatok ellátását végzem Kőbányán. Ingatlankezelési tevékenységembe számos feladat tartozik, főleg a X. kerületben vállalok munkavégzést.
5. Gyógyszertár, patika X....
    Rövid leírás: Kőbányai patikánk a vényköteles gyógyszerek mellett gyógyhatású készítményekkel, vitaminokkal, is várja betegeit a 10. kerületi gyógyszertárban.

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Kárpitos Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán dolgozom kárpitosként kedvező árakon! Keressen bizalommal, akár antik, akár modern stílusú bútorainak bútorkárpitozásra van szüksége a 10. kerületben!
Gravírozás, egyedi...
Rövid leírás: Egyedi ajándékok forgalmazásával foglalkozunk Kőbányán. Igény szerint lézergravírozást is vállalunk X. kerületi cégek, magánszemélyek részére!
Esküvői ruha, egyedi...
Rövid leírás: Kőbányán keres egyedi ruhát a báli szezonra? Esküvői ruhára van szüksége? Mi elkészítjük, meglévő ruha javítását is vállaljuk a X. kerületi megbízók részére!
Díszműkovácsolás,...
Rövid leírás: Díszműkovácsolással foglalkozom kőbányai műhelyemben. Kovácsoltvas kerítéssel és kapukkal, kültéri és beltéri tárgyak készítésével várom a X. kerületben.
Mobiltelefon Kőbánya,...
Rövid leírás: Ha épp most vásárolna mobiltelefont vagy szervizalkatrészt keres és Ön Kőbányán tartózkodik, Öntől nem messze találja cégünket, ahol széles termékkínálatot talál, várjuk a 10. kerületieket is bemutatótermünkben.
Kozmetika, fodrászat,...
Rövid leírás: Fodrászatunkban kozmetikai kezeléssel is várjuk a szépülni vágyó X. kerületi hölgyeket és urakat! Kiegészítő szolgáltatásunk a masszázs és a műköröm, bejelentkezés alapján!