Kategóriák

Közjegyző Kőbánya

Cím
1102, Budapest, Szent László tér 23/A.
Név
Dr. Halasi Lívia Közjegyzői Irodája
Telefon
06-1/260-0902, 06-70/617-3349

Közjegyzőként várom kőbányai közjegyzői irodámban okirat készítéssel, tanúsítványok, nyilatkozatok készítésével foglalkozom, immáron 1992 óta. Új szolgáltatás a fizetési meghagyás készítése ügyfeleim kérésének megfelelően. Családjogi szakjogászként is várom tanácsadással, házassági szerződések készítésével közjegyzői irodámban a tisztelt feleket! Az alábbi szolgáltatásokkal várom:

 • közjegyző,
 • közjegyzői iroda Kőbányán,
 • okirat készítés,
 • élettársi tanúsítvány,
 • családjogi szakjogász,
 • családjogi tanácsadás,
 • házassági szerződés készítés 10. kerület,
 • hagyatéki eljárás,
 • hitelesítés,
 • élettársi nyilatkozat,
 • ajándékozási szerződés,
 • végrendelet készítés X. kerület,
 • aláírási címpéldány,
 • fizetési meghagyás,
 • másolat hitelesítés

Közjegyzőként nagy szakmai tapasztalattal állok rendelkezésre, bejelentkezés alapján.

 

 

Térkép
Képek (1)


1. Implantáció Kőbánya,...
    Rövid leírás: Fogászati rendelőnkben várjuk pácienseinket, akiknek esztétikus fogpótlásra vagy fogimplantátumra van szükségük. Várjuk szeretettel a 10. kerületi lakosságot.
2. Kutyakozmetika X....
    Rövid leírás: 10. kerületi kis- és nagytestű ebeket várok kutyakozmetikámban. Kőbányai cicák szőrápolásában is segítséget nyújtok, igény szerint otthonában is!
3. Autójavítás, műszaki...
    Rövid leírás: Kőbányai autószervizünk várja Önöket, ha autójavítással, műszaki vizsgával kapcsolatos segítségre van szüksége. Mindenki megtalál minket a 10. kerületben.
4. TV, video, házimozi,...
    Rövid leírás: Video és Tv javítását végzem, illetve Kőbányán házimozit is szerelek, karbantartok igény szerint. Ha szükséges, monitor javítást is vállalok a 10. kerületben!
5. Autógumi, gumiszerviz...
    Rövid leírás: Kőbányán keres kedvező árú autógumit? Gumiszervizünk javítással is foglalkozik, sérült felni javítással, kerékőr leszereléssel várjuk a 10. kerületieket!

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Órajavítás Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán végzünk nyomáspróbás elemcserét ügyfeleink részére, így az óra a későbbiek során is vízálló marad! Emellett bármilyen típusnál órajavítást is végzünk a X. kerületben.
Műszaki vizsgabázis...
Rövid leírás: Kőbányán működik teherautó szervizünk, ahol teljes átvizsgálást és javítást biztosítunk autóbuszok részére is. Műszaki vizsgabázisunkon gyors ügyintézésre számíthat minden 10. kerületi ügyfelünk!
Redőny Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán élők részére is foglalkozunk árnyékolást biztosító eszközök telepítésével, redőny és más termék méretre gyártásával. A X. kerületből is várjuk üzletünkben!
Varga gyógygomba...
Rövid leírás: Varga gyógygomba szaküzletünk Kőbánya szomszédságában várja számos immunerősítő termékkel, melyek gyógyhatásukról is ismeretesek. Tanácsadással várjuk a 10. kerületből!
Autóklíma szerelés...
Rövid leírás: Kőbányán élő autósokat is várunk autóklíma töltéssel és tisztítással a szezonkezdés előtt, illetve probléma esetén autóklíma szerelést is vállalunk a X. kerületiek részére!