Kategóriák

Közjegyző Kőbánya Népszerű

Cím
1102, Budapest, Szent László tér 23/A.
Név
Dr. Halasi Lívia Közjegyzői Irodája
Telefon
06-1/260-0902, 06-70/617-3349

Közjegyzőként várom 10. kerületi közjegyzői irodámban okirat készítéssel, tanúsítványok, nyilatkozatok készítésével foglalkozom, immáron 1992 óta. Új szolgáltatás a fizetési meghagyás készítése ügyfeleim kérésének megfelelően. Családjogi szakjogászként is várom tanácsadással, házassági szerződések készítésével közjegyzői irodámban a tisztelt feleket! Közjegyzőként feladatom minden közjegyzői tevékenység biztosítása, a jogviták megelőzése érdekében, pártatlan jogi szolgáltatást biztosítva. A szerződések és jognyilatkozatok közjegyzői okiratba foglalása különleges bizonyító erővel rendelkezik, hiszen annak alapján bírósági végrehajtásnak van helye, peres eljárás mellőzése nélkül. Közjegyzőként nem csak aláírás és másolat hitelesítés esetén várom a tisztelt ügyfeleket, hanem bármilyen más, jogi szempontból jelentős tény igazolását is biztosítom.
Közjegyzőként természetesen a törvényi előírások szerint teljes körű titoktartási kötelezettség terhel.

Az alábbi szolgáltatásokkal várom:

 • közjegyző,
 • közjegyzői iroda Kőbányán,
 • okirat készítés,
 • élettársi tanúsítvány,
 • családjogi szakjogász,
 • családjogi tanácsadás,
 • házassági szerződés készítés 10. kerület,
 • hagyatéki eljárás,
 • hitelesítés,
 • élettársi nyilatkozat,
 • ajándékozási szerződés,
 • végrendelet készítés X. kerület,
 • aláírási címpéldány,
 • fizetési meghagyás,
 • másolat hitelesítés

Közjegyzőként nagy szakmai tapasztalattal állok rendelkezésre, bejelentkezés alapján.

 

 

Térkép
Képek (1)


1. Védőügyvéd Kőbánya,...
    Rövid leírás: Családjogi képviselettel várom a X. kerületieket, akár bontóper, akár gyermekelhelyezési ügyek során. Emellett védőügyvédként büntetőjogi esetekkel is foglalkozom kőbányai ügyfeleim részére!
2. Kemence építés Kőbánya,...
    Rövid leírás: Kőbányán foglalkozom kerti grill építéssel a lakosság részére, illetve speciális kemence építéssel is rendelkezésre állok a X. kerületben, ha spórolna a fűtésen!
3. Üvegezés, tükör...
    Rövid leírás: Olyan üvegest keres a 10. kerületben , aki foglalkozik thermo üveggel is? Akkor várom szeretettel üzletemben, ahol egyedi méretű tükör készítést is vállalunk.
4. Babaúszás oktatás...
    Rövid leírás: 10. kerületi babauszodánk kímélő vizét mindenkinek ajánljuk, akinek érzékeny a bőre, így babaúszás oktatásunkra bátran eljöhetnek a szülők Kőbányáról egy csodás élményért!
5. Állatkereskedés...
    Rövid leírás: Állatkereskedésünk Kőbányán várja, ahol a felszerelések mellett egzotikus állatokat is kínálunk a rajongók részére! Ha 10. kerületi lakos, szeretettel várjuk üzletünkben!

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Kárpitos Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán dolgozom kárpitosként kedvező árakon! Keressen bizalommal, akár antik, akár modern stílusú bútorainak bútorkárpitozásra van szüksége a 10. kerületben!
Lakásfelújítás Kőbánya,...
Rövid leírás: Teljes lakásfelújítási munkálatokra lenne szüksége? Keresse cégemet, vállaljuk festések és burkolási munkák elvégzését is a kőbányai otthonokban. A X. kerületből várjuk hívását!
Autószerviz X. kerület
Rövid leírás: 10. kerületben található autószervizünk minden elképzelhető szolgáltatással várja a kedves autósokat, akár autójavításra vagy fékjavításra van szükségük.
Akvárium, akvarisztika...
Rövid leírás: Cégünk akváriumokkal, és az azokhoz szükséges felszerelésekkel, díszítő eszközökkel áll rendelkezésére, webáruházban is! Várjuk 10. kerületi akvarisztikánkban, látogasson el hozzánk.
Redőny X. kerület -...
Rövid leírás: Új lakást vásárolt? Vagy nincs ötlete, hogy mi a megoldás az árnyékolásra? Alumínium redőnyeink biztonsági hő hangszigetelő tulajdonságával védik otthonát.