Kategóriák

Közjegyző Kőbánya

Cím
1102, Budapest, Szent László tér 23/A.
Név
Dr. Halasi Lívia Közjegyzői Irodája
Telefon
06-1/260-0902, 06-70/617-3349

Közjegyzőként várom 10. kerületi közjegyzői irodámban okirat készítéssel, tanúsítványok, nyilatkozatok készítésével foglalkozom, immáron 1992 óta. Új szolgáltatás a fizetési meghagyás készítése ügyfeleim kérésének megfelelően. Családjogi szakjogászként is várom tanácsadással, házassági szerződések készítésével közjegyzői irodámban a tisztelt feleket! Közjegyzőként feladatom minden közjegyzői tevékenység biztosítása, a jogviták megelőzése érdekében, pártatlan jogi szolgáltatást biztosítva. A szerződések és jognyilatkozatok közjegyzői okiratba foglalása különleges bizonyító erővel rendelkezik, hiszen annak alapján bírósági végrehajtásnak van helye, peres eljárás mellőzése nélkül. Közjegyzőként nem csak aláírás és másolat hitelesítés esetén várom a tisztelt ügyfeleket, hanem bármilyen más, jogi szempontból jelentős tény igazolását is biztosítom.
Közjegyzőként természetesen a törvényi előírások szerint teljes körű titoktartási kötelezettség terhel.

Az alábbi szolgáltatásokkal várom:

 • közjegyző,
 • közjegyzői iroda Kőbányán,
 • okirat készítés,
 • élettársi tanúsítvány,
 • családjogi szakjogász,
 • családjogi tanácsadás,
 • házassági szerződés készítés 10. kerület,
 • hagyatéki eljárás,
 • hitelesítés,
 • élettársi nyilatkozat,
 • ajándékozási szerződés,
 • végrendelet készítés X. kerület,
 • aláírási címpéldány,
 • fizetési meghagyás,
 • másolat hitelesítés

Közjegyzőként nagy szakmai tapasztalattal állok rendelkezésre, bejelentkezés alapján.

 

 

Térkép
Képek (1)


1. Társasházkezelés,...
    Rövid leírás: Cégünk teljes ingatlankezelési szolgáltatást biztosít a 10. kerületben, a közös képviselettől a pályázatfigyelésig. Ha társasházkezelés Kőbányán, akkor bízza profi partnerre!
2. Gyári autóalkatrész,...
    Rövid leírás: Gyári autóalkatrészeket kínálunk kőbányai autósboltunkban. Kedvező árakkal várjuk a X. kerületben, ha minőségi autóalkatrészt keres!
3. Műszaki vizsgáztatás,...
    Rövid leírás: Autószervizünk Kőbányán márkafüggetlenül várja az autókat. Igény szerint műszaki vizsgáztatást is vállalunk rövid határidővel a X. kerületben.
4. Szemészeti vizsgálat,...
    Rövid leírás: Szemészeti vizsgálatra van szüksége? Szemész szakorvos és kontaktológus várja szemvizsgálattal Kőbányán, a 10. kerület központjában, barátságos rendelőben!
5. Könyvelés, SZJA...
    Rövid leírás: Kőbányai cégének precíz könyvelésre van szüksége? A X. kerületiek részére vállaljuk többek között SZJA bevallás készítését is! Weboldalunkon minden információt megtalál rólunk.

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Autógumi, gumiszerviz...
Rövid leírás: Kőbányán keres kedvező árú autógumit? Gumiszervizünk javítással is foglalkozik, sérült felni javítással, kerékőr leszereléssel várjuk a 10. kerületieket!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Riasztórendszer...
Rövid leírás: Riasztórendszer telepítését vállaljuk Kőbányán, 10. kerületi cégek részére videorendszerek kiépítését is végezzük, akár karbantartással egybekötve!
Irodatakarítás,...
Rövid leírás: Kőbányán vállalunk a megszokott irodatakarítás mellett lakossági takarítást is magánszemélyek részére. Várjuk megtisztelő hívását a 10. kerületből!
Galván feltöltés,...
Rövid leírás: Kőbánya szomszédságában galván feltöltéssel várja kozmetikánk! A belső szépség érdekében infraszaunánkat ajánljuk, ha ellátogat a 10. kerületből szalonunkba!