Kategóriák

Közjegyző Kőbánya Népszerű

Cím
1102, Budapest, Szent László tér 23/A.
Név
Dr. Halasi Lívia Közjegyzői Irodája
Telefon
06-1/260-0902, 06-70/617-3349

Közjegyzőként várom kőbányai közjegyzői irodámban okirat készítéssel, tanúsítványok, nyilatkozatok készítésével foglalkozom, immáron 1992 óta. Új szolgáltatás a fizetési meghagyás készítése ügyfeleim kérésének megfelelően. Családjogi szakjogászként is várom tanácsadással, házassági szerződések készítésével közjegyzői irodámban a tisztelt feleket! Az alábbi szolgáltatásokkal várom:

 • közjegyző,
 • közjegyzői iroda Kőbányán,
 • okirat készítés,
 • élettársi tanúsítvány,
 • családjogi szakjogász,
 • családjogi tanácsadás,
 • házassági szerződés készítés 10. kerület,
 • hagyatéki eljárás,
 • hitelesítés,
 • élettársi nyilatkozat,
 • ajándékozási szerződés,
 • végrendelet készítés X. kerület,
 • aláírási címpéldány,
 • fizetési meghagyás,
 • másolat hitelesítés

Közjegyzőként nagy szakmai tapasztalattal állok rendelkezésre, bejelentkezés alapján.

 

 

Térkép
Képek (1)


1. Minőségi fenyőkéreg...
    Rövid leírás: Kőbányai kertjében elszaporodott a gaz? A minőségi mulcs a megoldás, mely természetes gyomgyilkos! A hatást minőségi fenyőkéreggel biztosítjuk, hívjon a 10. kerületből is!
2. Kozmetika, fodrászat,...
    Rövid leírás: Fodrászatunkban kozmetikai kezeléssel is várjuk a szépülni vágyó X. kerületi hölgyeket és urakat! Kiegészítő szolgáltatásunk a masszázs és a műköröm, bejelentkezés alapján!
3. Gyári autóalkatrész,...
    Rövid leírás: Gyári autóalkatrészeket kínálunk kőbányai autósboltunkban. Kedvező árakkal várjuk a X. kerületben, ha minőségi autóalkatrészt keres!
4. LED izzó 10. kerület,...
    Rövid leírás: LED izzók széles választékát kínáljuk kőbányai érdeklődők részére, különféle foglalattal. LED szalagokat is tartunk különböző színekben a 10. kerületi érdeklődők részére!
5. Műszaki vizsgaállomás...
    Rövid leírás: Műszaki vizsgaállomásunk kőbányai telephelyen várja a vizsgázó autókat, ha szükséges, akár futómű javítással is! A 10. kerületben helyben vizsgáztatunk!

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Kárpitos Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán dolgozom kárpitosként kedvező árakon! Keressen bizalommal, akár antik, akár modern stílusú bútorainak bútorkárpitozásra van szüksége a 10. kerületben!
Mobiltelefon Kőbánya,...
Rövid leírás: Ha épp most vásárolna mobiltelefont vagy szervizalkatrészt keres és Ön Kőbányán tartózkodik, Öntől nem messze találja cégünket, ahol széles termékkínálatot talál, várjuk a 10. kerületieket is bemutatótermünkben.
Kozmetika, fodrászat,...
Rövid leírás: Fodrászatunkban kozmetikai kezeléssel is várjuk a szépülni vágyó X. kerületi hölgyeket és urakat! Kiegészítő szolgáltatásunk a masszázs és a műköröm, bejelentkezés alapján!
Pizza rendelés, pizza...
Rövid leírás: Kőbányán várjuk pizza rendelését, akár telefonon, akár online! A pizza házhozszállítás mellett főtt étellel is foglalkozunk a X. kerületben.
Gyógycipő, ortopéd cipő...
Rövid leírás: Kőbányán készítünk speciális gyógycipőt és ortopéd cipőt orvosi rendelvényre. Gyerek márkánk a Dr. Leo, melyet a X. kerületben is megvásárolhat!
Jóga, masszázs,...
Rövid leírás: Kőbányán jógázna? Masszázsra van szüksége? A többféle kezelés mellett akupunktúrával is várjuk a pácienseket a X. kerület szívében, szép környezetben!