Kategóriák

Mobiltelefon, navigáció

Hirdetések

figyelem, visszaélés

PDA, mobiltelefonok és navigációs készülékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Emellett számos szervizalkatrész is forgalmazunk, melyekről bővebb információt talál honlapukon. Az összes általunk forgalmazott terméket ingyenes futárszolgálattal szál ...

Budapest

Webshopunkban non-stop megrendelheti új készülékét, vagy napközben telefonon is leadhatja igényét, melyet Budapesten lehetőség szerint még aznap ki is szállítunk. Országosan a szállítási határidő 1 nap is lehet! Használt telefonok felvásárlásával is fogla ...


1. Ingatlanjogi tanácsadás...
    Rövid leírás: Kőbányai ügyek esetén is biztosítunk családjogi képviseletet megbízóink részére, illetve ingatlanjogi tanácsadást is kínálunk a 10. kerületben!
2. Méteráru, rövidáru,...
    Rövid leírás: Kőbányai méteráru boltunkban a lakása szépítéséhez minden kelléket megtalálhatnak a kedves X. kerületi vásárlók, akár rövidárura vagy textilre van szüksége, jöjjön el boltunkba.
3. Órajavítás Kőbánya,...
    Rövid leírás: Kőbányán végzünk nyomáspróbás elemcserét ügyfeleink részére, így az óra a későbbiek során is vízálló marad! Emellett bármilyen típusnál órajavítást is végzünk a X. kerületben.
4. Angol óvoda, kétnyelvű...
    Rövid leírás: Kőbánya kertvárosában várja gyermekét kétnyelvű óvodánk, barátságos környezetben. Kis létszámú csoportok működnek angol óvodánkban a X. kerületi gyermekek fejlődését szem előtt tartva!
5. Könyvelés,...
    Rövid leírás: Ha szakszerű könyvelést szeretne Kőbányán egy olyan irodától, ahol könyvvizsgálatot is vállalnak, akkor ránk van szüksége! Várjuk a 10. kerületben!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Autóalkatrész Kőbánya,...
Rövid leírás: Cégünk telephelye a X. kerületben található. Fő tevékenységünk az autóalkatrész forgalmazása, amennyiben úgy gondolja, hogy termékeink elnyerték tetszését keresse a Harka kft.-t Kőbányán.
Sírkőkészítés,...
Rövid leírás: Kőszobrászattal foglalkozó céget keres a 10. kerületben? Ne keressen tovább, mert mi sírkőkészítéssel is várjuk a kőbányai érdeklődőket!
Látszerész, optika X....
Rövid leírás: Most keresi a megfelelő optikát vagy látszerészt a 10. kerületben, ahol látásvizsgálattal is foglalkoznak? Akkor jöjjön el kőbányai optikai üzletünkbe mi segítünk.
Foglalkozás...
Rövid leírás: Kőbányán foglalkozás egészségügyi orvost keres? Akkor megtalált, ne keressen tovább, emellett hagyományos háziorvoslással is foglalkozom a 10. kerületben.
Szállítmányozás 10....
Rövid leírás: Kőbányán keres fuvarszervező céget? Szállítmányozással állunk rendelkezésére, teljes engedélyeztetési eljárással, küldeménykövetéssel, a X. kerületi cégek, megbízók részére!
Autóklíma, autóklíma...
Rövid leírás: Kőbányán keres autóklíma javítással foglalkozó céget? Autóklíma szervizünk vállalja a javítást minden 10. kerületi autós részére!