Kategóriák

Mobiltelefon, navigáció

Hirdetések

figyelem, visszaélés

PDA, mobiltelefonok és navigációs készülékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Emellett számos szervizalkatrész is forgalmazunk, melyekről bővebb információt talál honlapukon. Az összes általunk forgalmazott terméket ingyenes futárszolgálattal szál ...

Budapest

Webshopunkban non-stop megrendelheti új készülékét, vagy napközben telefonon is leadhatja igényét, melyet Budapesten lehetőség szerint még aznap ki is szállítunk. Országosan a szállítási határidő 1 nap is lehet! Használt telefonok felvásárlásával is fogla ...


1. Autóbontó, bontott...
    Rövid leírás: Kőbányai autóbontóra van szüksége? Bontott alkarészek széles választékával várjuk szinte minden típushoz a X. kerületi bontónkban!
2. Síküvegcsiszolás,...
    Rövid leírás: Cégünk több éves üvegcsiszolási és bútorüveg gyártási tapasztalattal várja minden kedves régi és új megrendelőit a X. kerületből is.
3. Terhesgondozás Kőbánya,...
    Rövid leírás: Meddőségkezeléssel várom a X. kerületi párokat rendelésemen, jelentős sikerekkel e téren. Amennyiben a várandósság bekövetkezik, terhesgondozást is végzek a kőbányai kismamák részére!
4. Tenisz tanfolyam,...
    Rövid leírás: Kőbányai és tenisz tanfolyamot keres gyermekének? A X. kerületiek részére vállalunk gyerek tenisz oktatást sportcentrumunkban!
5. Mérlegképes könyvelő,...
    Rövid leírás: Mérlegképes könyvelők várják irodánkban Kőbányán, ahol igény szerint könyvvizsgálatot is végzünk, felkészült kollégák által. A X. kerületi cégek jelentkezését várjuk!

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Nyomda, grafikai...
Rövid leírás: Kőbányai nyomda a grafikai tervezéstől a kivitelezésig vállalja kiadványok előállítását. Ha X. kerületi cégének új arculatot szeretne adni, jöjjön el hozzánk!
Utazási iroda, amerikai...
Rövid leírás: Kőbányai utazási iroda amerikai utazás szervezésével várja a tisztelt 10. kerületi érdeklődőket! Honlapunkon minden információt megtalál, vagy keressen minket elérhetőségeinken.
Polgári jogi képviselet...
Rövid leírás: Ügyvédet keres Kőbányán? Ügyvédi irodánk vállalja a X. kerület lakosok polgári jogi, cégek , vállalkozások cégjogi képviseletét!
Könyvelőiroda,...
Rövid leírás: Kőbányai könyvelőiroda várja minden kedves régi és új ügyfelét adótanácsadással a 10. kerületből! Honlapunkra ellátogatva megnézheti szolgáltatásainkat.
Ügyvédi iroda 10....
Rövid leírás: Kőbányai nagy múltú ügyvédi iroda vállal teljes jogi képviseletet a X. kerületi lakosok, cégek és vállalkozások megbízásából! Várom az Ön jelentkezését is!