Kategóriák

Mobiltelefon, navigáció

Hirdetések

figyelem, visszaélés

PDA, mobiltelefonok és navigációs készülékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Emellett számos szervizalkatrész is forgalmazunk, melyekről bővebb információt talál honlapukon. Az összes általunk forgalmazott terméket ingyenes futárszolgálattal szál ...

Budapest

Webshopunkban non-stop megrendelheti új készülékét, vagy napközben telefonon is leadhatja igényét, melyet Budapesten lehetőség szerint még aznap ki is szállítunk. Országosan a szállítási határidő 1 nap is lehet! Használt telefonok felvásárlásával is fogla ...


1. Társasház könyvelés 10....
    Rövid leírás: Társasházak könyvelését végzem a X. kerületben évtizedes könyvelői tapasztalattal, de rendelkezésre állok társasház bérszámfejtésnél is kőbányai megbízóim részére!
2. Ingatlankezelés...
    Rövid leírás: Kőbányán is vállal cégünk komplex ingatlankezelési feladatokat, nagy szakmai múlttal és tapasztalattal. Ütőképes csapatunk társasház közös képviseletre specializálódott a X. kerületben!
3. Ingatlankezelés, közös...
    Rövid leírás: Közös képviseletet, gondnoki feladatok ellátását végzem Kőbányán. Ingatlankezelési tevékenységembe számos feladat tartozik, főleg a X. kerületben vállalok munkavégzést.
4. Ingatlaniroda X....
    Rövid leírás: Eladó lakást vagy kiadó lakást keres a X. kerületben? Ingatlanirodánk számos kőbányai lakást tud kínálni partnereinek. Ne gondolkozzon, mi segítünk Önnek a megfelelő lakást megtalálni.
5. Jogosítvány Kőbánya,...
    Rövid leírás: Autósiskolánk a kőbányaiakat is szeretettel és nagy türelemmel várja, ha jogosítványukat rejtett költségek nélkül, rugalmas időbeosztással szeretnék megszerezni a 10. kerületben!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Autóalkatrész Kőbánya,...
Rövid leírás: Cégünk telephelye a X. kerületben található. Fő tevékenységünk az autóalkatrész forgalmazása, amennyiben úgy gondolja, hogy termékeink elnyerték tetszését keresse a Harka kft.-t Kőbányán.
Utazási iroda, amerikai...
Rövid leírás: Kőbányai utazási iroda amerikai utazás szervezésével várja a tisztelt 10. kerületi érdeklődőket! Honlapunkon minden információt megtalál, vagy keressen minket elérhetőségeinken.
Polgári jogi képviselet...
Rövid leírás: Ügyvédet keres Kőbányán? Ügyvédi irodánk vállalja a X. kerület lakosok polgári jogi, cégek , vállalkozások cégjogi képviseletét!
Könyvelőiroda,...
Rövid leírás: Kőbányai könyvelőiroda várja minden kedves régi és új ügyfelét adótanácsadással a 10. kerületből! Honlapunkra ellátogatva megnézheti szolgáltatásainkat.
Ügyvédi iroda 10....
Rövid leírás: Kőbányai nagy múltú ügyvédi iroda vállal teljes jogi képviseletet a X. kerületi lakosok, cégek és vállalkozások megbízásából! Várom az Ön jelentkezését is!
Fodrászat, pedikűr,...
Rövid leírás: Pedikűröst vagy manikűröst keres a 10. kerületben? Akkor jöjjön el hozzánk, ahol minkét szolgáltatás megtalálható szalonunkban, ha egy jó fodrász is kéne, abban is segítünk Önnek.