Kategóriák

Mobiltelefon, navigáció

Hirdetések

figyelem, visszaélés

PDA, mobiltelefonok és navigációs készülékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Emellett számos szervizalkatrész is forgalmazunk, melyekről bővebb információt talál honlapukon. Az összes általunk forgalmazott terméket ingyenes futárszolgálattal szál ...

Budapest

Webshopunkban non-stop megrendelheti új készülékét, vagy napközben telefonon is leadhatja igényét, melyet Budapesten lehetőség szerint még aznap ki is szállítunk. Országosan a szállítási határidő 1 nap is lehet! Használt telefonok felvásárlásával is fogla ...


1. Műszaki vizsga,...
    Rövid leírás: Ha autójának műszaki vizsgára van szüksége, és Kőbánya útba esik, műhelyünk az autójavítás mellett ebben is segítséget nyújt! Új műhelyünk a 10. kerületben található!
2. Számítógépes...
    Rövid leírás: Kőbányai lakosok részére számítógépes talpvizsgálatot végzünk. Benőtt köröm kezelést is végzünk igény vagy fájdalom esetén a 10. kerületi pácienseknek.
3. Videó megfigyelő...
    Rövid leírás: A X. kerületi otthonába, vállalkozásába szereltetne kamerarendszert? A videó megfigyelő rendszerek csupán jelenlétükkel is elriasztják a kéretlen vendégeket!
4. Családi napközi...
    Rövid leírás: Kőbányán keres olyan családi napközit, ahol angol és zenés foglalkozásokkal várják a gyermekeket? X. kerületi magánbölcsődénk szakképzett pedagógusokkal várja gyermekét!
5. Edzőterem Kőbánya,...
    Rövid leírás: Kőbányán várjuk modern fitness teremben a mozgásra vágyókat! Személyre szabott edzést biztosítunk az edzőteremben, és még számos más sportolással is várjuk a 10. kerületben!

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Autóalkatrész Kőbánya,...
Rövid leírás: Cégünk telephelye a X. kerületben található. Fő tevékenységünk az autóalkatrész forgalmazása, amennyiben úgy gondolja, hogy termékeink elnyerték tetszését keresse a Harka kft.-t Kőbányán.
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Autószerviz Kőbánya,...
Rövid leírás: Cégünk kőbányai autószervizében várja autóját teljes szerviz ellátással, sok éves autójavítási tapasztalattal! Márkafüggetlenül állunk rendelkezésre a X. kerületben!
Autósiskola Kőbánya,...
Rövid leírás: Autósiskola Kőbánya központi helyén, az Örs vezér terénél! Oktatás délelőtt, délután vagy akár hétvégén, részletfizetési lehetőséggel.
Autóalkatrész Kőbánya,...
Rövid leírás: Cégünk telephelye a X. kerületben található. Fő tevékenységünk az autóalkatrész forgalmazása, amennyiben úgy gondolja, hogy termékeink elnyerték tetszését keresse a Harka kft.-t Kőbányán.
Karosszériajavítás...
Rövid leírás: Biztosítási ügyintézéssel egybekötve vállalom autóján a karosszériajavítást, fényezéssel a X. kerületben! Keresse karosszériás műhelyünket Kőbányán!
Kárpitos Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán dolgozom kárpitosként kedvező árakon! Keressen bizalommal, akár antik, akár modern stílusú bútorainak bútorkárpitozásra van szüksége a 10. kerületben!