Kategóriák

Mobiltelefon, navigáció

Hirdetések

figyelem, visszaélés

PDA, mobiltelefonok és navigációs készülékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Emellett számos szervizalkatrész is forgalmazunk, melyekről bővebb információt talál honlapukon. Az összes általunk forgalmazott terméket ingyenes futárszolgálattal szál ...

Budapest

Webshopunkban non-stop megrendelheti új készülékét, vagy napközben telefonon is leadhatja igényét, melyet Budapesten lehetőség szerint még aznap ki is szállítunk. Országosan a szállítási határidő 1 nap is lehet! Használt telefonok felvásárlásával is fogla ...


1. Védőügyvéd Kőbánya,...
    Rövid leírás: Családjogi képviselettel várom a X. kerületieket, akár bontóper, akár gyermekelhelyezési ügyek során. Emellett védőügyvédként büntetőjogi esetekkel is foglalkozom kőbányai ügyfeleim részére!
2. Kemence építés Kőbánya,...
    Rövid leírás: Kőbányán foglalkozom kerti grill építéssel a lakosság részére, illetve speciális kemence építéssel is rendelkezésre állok a X. kerületben, ha spórolna a fűtésen!
3. Üvegezés, tükör...
    Rövid leírás: Olyan üvegest keres a 10. kerületben , aki foglalkozik thermo üveggel is? Akkor várom szeretettel üzletemben, ahol egyedi méretű tükör készítést is vállalunk.
4. Babaúszás oktatás...
    Rövid leírás: 10. kerületi babauszodánk kímélő vizét mindenkinek ajánljuk, akinek érzékeny a bőre, így babaúszás oktatásunkra bátran eljöhetnek a szülők Kőbányáról egy csodás élményért!
5. Állatkereskedés...
    Rövid leírás: Állatkereskedésünk Kőbányán várja, ahol a felszerelések mellett egzotikus állatokat is kínálunk a rajongók részére! Ha 10. kerületi lakos, szeretettel várjuk üzletünkben!

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Sportbolt Kőbánya,...
Rövid leírás: Sportruházatot keres Kőbányán? Ne keressen tovább, nálunk mindent megtalál, ami a sportoláshoz szükséges. Látogasson el a 10. kerületből sportboltunkba, ahol sportszereket is tartunk!
Fékjavítás Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányai autószerelő fékjavítás mellett teljes körű szolgáltatást biztosít a meghibásodott autók részére. Várom X. kerületi műhelyemben4
Másológép bérlés,...
Rövid leírás: Másológép bérlésre van szüksége és a 10. kerületben keresi a megfelelő partnert? Állunk rendelkezésükre bérbeadással és festékkazetta töltésével is.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Gumiszerviz Kőbánya,...
Rövid leírás: Cégünk gumijavítással, gumiabroncs értékesítéssel várja megrendelőit a X. kerületben. Minőségi gumiabroncs választék Kőbányán.