Kategóriák

Mobiltelefon, navigáció

Hirdetések

figyelem, visszaélés

PDA, mobiltelefonok és navigációs készülékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Emellett számos szervizalkatrész is forgalmazunk, melyekről bővebb információt talál honlapukon. Az összes általunk forgalmazott terméket ingyenes futárszolgálattal szál ...

Budapest

Webshopunkban non-stop megrendelheti új készülékét, vagy napközben telefonon is leadhatja igényét, melyet Budapesten lehetőség szerint még aznap ki is szállítunk. Országosan a szállítási határidő 1 nap is lehet! Használt telefonok felvásárlásával is fogla ...


1. Társasházkezelés,...
    Rövid leírás: Cégünk teljes ingatlankezelési szolgáltatást biztosít a 10. kerületben, a közös képviselettől a pályázatfigyelésig. Ha társasházkezelés Kőbányán, akkor bízza profi partnerre!
2. Gyári autóalkatrész,...
    Rövid leírás: Gyári autóalkatrészeket kínálunk kőbányai autósboltunkban. Kedvező árakkal várjuk a X. kerületben, ha minőségi autóalkatrészt keres!
3. Műszaki vizsgáztatás,...
    Rövid leírás: Autószervizünk Kőbányán márkafüggetlenül várja az autókat. Igény szerint műszaki vizsgáztatást is vállalunk rövid határidővel a X. kerületben.
4. Szemészeti vizsgálat,...
    Rövid leírás: Szemészeti vizsgálatra van szüksége? Szemész szakorvos és kontaktológus várja szemvizsgálattal Kőbányán, a 10. kerület központjában, barátságos rendelőben!
5. Könyvelés, SZJA...
    Rövid leírás: Kőbányai cégének precíz könyvelésre van szüksége? A X. kerületiek részére vállaljuk többek között SZJA bevallás készítését is! Weboldalunkon minden információt megtalál rólunk.

Közösségi modul

 

Legkeresettebb

Vasfelvásárlás,...
Rövid leírás: Vasfelvásárlással, színesfém átvételével, bontásával foglalkozunk a X. kerületben, Kőbányán.
Citroen bontó,...
Rövid leírás: Francia autóbontót keres Kőbányán? Citroen bontónk a 10. kerületben várja! Peugeot bontóként is működünk, jó minőségű alkatrészeket kínálunk!
Cukrászda Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányán keres cukrászdát? Fagyizónkban édes, krémes és sós sütemények széles választékát kínáljuk a X. kerületiek részére és még tortarendelését is leadhatja!
Cipőjavítás, cipész X....
Rövid leírás: Kőbányán nagy múltú cipész vállal cipőjavítást, sarkalást megbízói részére. Szolgáltatóházunk kulcsmásolást is végez a 10. kerületi ügyfeleknek.
Sóbarlang, sóterápia,...
Rövid leírás: Próbálja ki a sóterápia jótékony hatásait. Sóbarlangunkban gyermek sóterápia is található, keressen minket a X. kerületben, Kőbányán.
Flabelos edzés Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbánya szívében várjuk Flabelos edzéseinken a fiatal és idős korosztály képviselőit is. Vibrációs edzőgépünk mindenkinek hatékony segítség a 10. kerületben!
Közjegyző Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbányáról is várom közjegyzőként teljes körű ügyintézéssel különböző ügyek esetén. A közjegyzői iroda bejelentkezés alapján várja X. kerületi ügyfeleit!
Fénymásolás Kőbánya,...
Rövid leírás: Kőbánya határán várjuk fénymásolással kedvező árakon! Nem csak hagyományos, hanem színes fénymásolást is vállalunk a X. kerület peremén!
Rendszerfelügyelet...
Rövid leírás: Kőbányai cégének rendszergazdát keres? Cégünk rendszerfelügyeletre szakosodott, nem csak X. kerületi cégek részére vállalunk szolgáltatást!
Társasház képviselet...
Rövid leírás: Társasházkezelésünk során pályázatírással is segítjük a X. kerületi épületek felújítását. Társasház képviseletünk a könyvelésre is kiterjed kőbányai megbízóink részére!